Siirry sisältöön
Opiskelijoita työskentelee ryhmässä luokassa

Opiskele tutkinto

Oletko hakemassa ammattikorkeakouluun suorittamaan ensimmäistä korkeakoulututkintoasi vai haluaisitko jatkaa opintojasi suorittamalla ylemmän korkeakoulututkinnon? Harkitsetko alan vaihtoa tai osaamisalasi laajentamista? Tutustu tutkintokoulutuksiimme!

AMK-tutkinnot

Ammattikorkeakoulututkinto on korkeakoulututkinto, joka antaa sinulle valmiudet erilaisiin asiantuntija-, suunnittelu- ja kehittämistehtäviin. Ammattikorkeakoulusta valmistuttuasi tutkintonimikkeesi jäljessä käytetään lyhennettä AMK

Tutustu koulutuksiin
Chemical engineering student Sakari Kankainen

Centria Master School – YAMK-tutkinnot

YAMK-tutkinto on ylempi korkeakoulututkinto, jolla syvennät asiantuntijuuttasi ja kehität osaamistasi työelämälähtöisellä otteella. YAMK-tutkinto antaa saman kelpoisuuden julkisiin virkoihin kuin yliopistossa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto.

Tutustu koulutuksiin
opiskelija studiossa, takana rumpusetti ja ikkuna josta näkyy ulos

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Muuntokoulutukset

Oletko suorittanut AMK-tutkinnon? Muuntokoulutuksen avulla voit valmistua uuteen ammattiin ja suorittaa uuden AMK-tutkinnon käyttämällä hyväksi jo hankkimaasi alan kokemusta ja taitoja.

Terveydenhoitajaopiskelija Liisa amfin portailla

Polkuopinnot vaihtoehtoisena reittinä tutkintoon

Polkuopiskelijat opiskelevat tutkinto-opiskelijoiden ryhmissä ja opinnot suorittamalla opiskelija voi saada hakukelpoisuuden ammattikorkeakouluun.

Opiskelijoita viettämässä aikaa puistossa

Varaslähtö AMK-opintoihin väyläopinnoilla

Väyläopinnot ovat Centrian tarjoamia avoimen ammattikorkeakoulun opintoja, joiden avulla voi jo lukio- tai ammattiopintojen aikana tutustua ammattikorkeakouluopintoihin.

Kolme opiskelijaa kävelee Kokkolassa kadulla opiskelijahaalarit päällään ja hymyilevät