Toimeksiannot opiskelijoille

Yhteistyössä yritysten, organisaatioiden ja yhteisöjen kanssa, työharjoitteluilla, erilaisilla opiskelijaprojekteilla ja opinnäytetöillä Centrian opiskelijat saavat tuntuman työelämään osana opintojaan. Samalla yritykset ja yhteisöt saavat kosketusta tuleviin osaajiin ja potentiaalisiin työntekijöihin.

Apua rekrytointiin ja muuhun osaamis- ja osaajatarpeisiin

Yksi ammattikorkeakoulun tärkeimpiä tehtäviä on alueen työ- ja elinkeinoelämän palveleminen. Vastaamme alueen yritysten ja työnantajien henkilöstön osaamisen kehittämistarpeisiin ja tarjoamme apua myös konkreettisiin rekrytointitilanteisiin.

Onko yrityksessäsi työvoiman tarvetta? Tarvitsetteko kiireiseen sesonkiaikaan apukäsiä? Etsittekö harjoittelijaa tekemään työprojektin, tai haluaako yrityksenne tarjota opiskelijoille opinnäytetyöaiheita? Kaikkiin näihin tarpeisiin voimme tarjota ratkaisun.

Centria Jobi – monipuolinen rekrytoinnin työkalu apunasi

Tarjoamme rekrytointipalvelu Centria Jobin maksutta alueemme työnantajien käyttöön. Palvelun avulla tavoitat Centrian suomalaiset ja kansainväliset opiskelijat nopeasti ja tehokkaasti yhden työkalun avulla!

Työ-, harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkojen lisäksi Centria Jobissa voi ilmoittaa myös tapahtumista ja koulutuksista (esim. rekrytapahtumat, workshopit, vapaa-ajan tapahtumat). Työkalu toimii valtakunnallisessa Tiitus-ympäristössä ja työnantajat käyttävät sitä verkkoselaimen kautta.

Pääset luomaan työnantajaprofiilin suoraan täällä. Muista valita työkalussa toimialueeksi Centria Jobi. Käyttöönotto on vain parin klikkauksen päässä.

Tutustu Centria Jobin käyttöön opastaviin ohjeisiin

Mistä palvelussa on kyse?

Onko yrityksenne kiinnostunut muusta yhteistyöstä ja vahvasta alueemme ammattikorkeakoulukumppanuudesta?

Järjestämme esimerkiksi rekrytointiin liittyviä tapahtumia, tilaisuuksia ja messuja. Yritys- ja työnantajayhteistyötä ja -kumppanuutta voivat olla myös erilaiset suunnittelutehtävät, tuote- tai kehittämisprojektit, tietojärjestelmien luominen sekä muu tutkimus- ja innovaatiotyö. Tai jokin muu yrityksenne/organisaationne tarvitsema opiskelijatoimeksianto.

Työelämän ja opiskelijoiden välinen yhteistyö:

Anni-Maija Viitasaari

Asiantuntija (uraohjaaja)

Jyrki Rajala

Kansainvälisten asioiden suunnittelija / Koordinaattori

Centria Jobi -yhteyshenkilö:

Teija Muuraiskangas

Opinto-ohjaaja

Kokkola

Jos Tiitus-palvelun kanssa ilmenee teknisiä ongelmia voit olla yhteydessä support@tiitus.fi.