Tutustumiskurssit

Mietityttääkö tuleva alavalinta? Pohditko millaista olisi opiskella vaikkapa yhteisöpedagogiksi? Tai tuntuuko ICT-ala kiinnostavalta? Tutustumiskurssit ovat helppo tapa tutustua Centrian koulutusaloihin. Kurssit ovat 2-3 opintopisteen laajuisia, koulutusalalle johdattelevia opintojaksoja.

Tutustumiskurssit on suunnattu erityisesti lukiolaisille sekä toisen asteen opiskelijoille, mutta niille voivat osallistua kaikki Centrian koulutuksista kiinnostuneet. Kurssit ovat maksuttomia kaikille. Tutustumiskursseista voivat hyötyä myös ne, jotka miettivät alanvaihtoa. Kaikki tutustumiskurssit toteutetaan verkko-opintoina.

Olemme tuoneet tarjontaamme jo useiden eri alojen tutustumiskursseja. Tarjontaa lisätään edelleen, joten seuraathan nettisivujamme jatkossakin.

Lue lisää sinua kiinnostavasta tutustumiskurssista

Johdatus liiketalouden alan opintoihin

Verkko-opinnot
Liiketalous

Sosiaali- ja terveysalan toimintaympäristö

Verkko-opinnot
Sosiaali- ja terveysala

Yhteisöpedagogina kasvatuksen ammattilaiseksi

Verkko-opinnot Hakuaika: 24.11.2022 – 30.04.2023
Humanistinen ja kasvatusala

Tutustu myös Averkon verkko-opintotarjontaan

Centria-ammattikorkeakoulu tarjoaa kaikille avoimia verkko-opintoja Averko eOppimiskeskuksen kautta. Opintokierroksia järjestetään kolmesti vuodessa.