Siirry sisältöön

Centria

Meillä Centriassa seistään jalat vahvasti kolmen pohjalaismaakunnan mailla, Kokkolan, Pietarsaaren ja Ylivieskan kampuksilla. Tarjottimella on monia hienoja aloja, osaamisia ja saavutuksia, joista sekä opiskelijat, henkilökunta että alueen elinkeinoelämä saavat olla ihan luvan kanssa ylpeitä.

Meistä

Olemme noin 4400 opiskelijan ja 340 työntekijän asiantuntijaorganisaatio, joka tuottaa ja tarjoaa osaamista suurella sydämellä.

Organisaatio

Centria-ammattikorkeakoulun omistaa Centria-ammattikorkeakoulu Oy, jolla on useita osakkeenomistajia. Suurin osakkeenomistaja on Kokkolan kaupunki 27 prosentin omistusosuudella.

Alumnitoiminta

Centrian alumnina olet osa Centriasta valmistuneiden osaajaverkostoa.

Centria työpaikkana

Centrialaisena pääset itse rakentamaan työrooliasi ja osaamistasi mieluiseen suuntaan. Uskomme, että kehittämällä itseäsi kehität paitsi Centriaa, myös koko toimialuettamme. Siksi tuemme henkilöstömme kouluttautumista ja tarjoamme joustavan urapolun, jossa työ- ja vapaa-aika lyövät sopuisasti kättä keskenään.

Musiikkikoulu ja konsertit

Musiikkikoulussa musiikin opiskelijamme pääsevät tekemään opetusharjoittelua ja sinä tai vaikka lapsesi kehittämään omia soittotaitoja. Musiikin konserteissa esiintyvät Centrian musiikin opiskelijat opettajiensa sekä muiden musiikkialan opiskelijoiden ja ammattilaisten kanssa.

Kirjasto

Centrian kirjastot Kokkolassa ja Ylivieskassa ovat avoimia kaikille tiedon tarvitsijoille. Kirjaston kokoelmissa olevat kirjat ja lehdet ovat lainattavissa kaikille.

Centria Shop

Centria Shop myy Centria-aiheisia tuotteita opiskelijaystävällisin hinnoin.

Yhteystiedot

Etsitkö laskutusosoitettamme tai kenties Centrian johdon yhteystietoja? Yhteystiedot-sivulta löydät eri toimintojemme yhteystiedot sekä henkilöhaun, jonka kautta löydät nimellä tai puhelinnumerolla henkilöstön jäsenten yhteystietodot.