Siirry sisältöön
Kuva tärinätestauksesta

Tuotekehityspalvelut

Centrian tuotekehityspalvelut tarjoavat osaamista yritysten tuotekehitys- ja innovaatiovaiheiden tueksi.

Idean jalostamisesta testaukseen

Tuotekehityspalveluistamme löydät apua idean jalostamiseen sekä tuotesuunnitteluun ja -konseptointiin. Suoritamme monipuolisia tuotteiden ja prototyyppien testaukseen ja mittaukseen liittyviä toimeksiantoja, jotka antavat tietoa mm. tuotekehitykseen tai vaatimustenmukaisuuden osoittamiseen.

Tuotekehityspalvelupakettimme sisältää monipuolisia mahdollisuuksia prototyyppien ja nollasarjojen valmistukseen. Prototyyppien valmistuksessa voimme hyödyntää laboratorioidemme laitteistoa, josta löytyy mm. metallin ja puuntyöstön kalustoa sekä pikamallinnuslaitteita. Tuotekehityspalveluihimme kuuluvat myös erilaiset tarvekartoitukset, teknologiaselvitykset, esiselvitykset ja tulevaisuuden ennakointiin liittyvät tutkimuspalvelut.

Tutustu tuotekehityspalveluihimme

EMC-testaus

Suunnitteletko uutta laitetta markkinoille vai tuotko maahan uusia laitteita? Tarjoamme EMC-testauspalvelua sähkölaitteiden valmistajille ja maahantuojille.

EMC-testaus

Koostumusmääritys

Koostumusmäärityspalvelumme antaa vastauksia erilaisiin kysymyksiin, jotka liittyvät esimerkiksi raaka-aineisiin, tuotteisiin, materiaaleihin.

Asiantuntija tekee koostumusmääritystä

Materiaalitutkimus

Materiaalitutkimuspalvelumme avulla asiakas saa selvyyden materiaaleihin ja niiden ominaisuuksiin liittyviin haasteisiin.

Asiantuntija tekee materiaalitutkimusta

Ohjelmistokehitys

Tarjoamme ohjelmistokehitys ja -suunnittelupalveluina yksilöllisesti suunniteltuja ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin ja haasteisiin.

Asiantuntija työskentelee tietokoneella ohejlmoinnin parissa

Olosuhdetestaus

Altistamme tuotteenne lämpötilalle, kosteudelle, suolalle tai muille kemikaaleilla vaatimuksien mukaisesti.

Asiantuntija seisoo olosuuhdetestauslaitteen vieressä

Ovi- ja ikkunatestaus

Puolueetonta testauspalvelua joustavasti ja nopeasti ovien ja ikkunoiden tuotekehityksen tueksi.

Asiantuntijoita työstämässä pintakäsiteltyä ikkunaa

Tärinätestaus

Tarjoamme testauspalvelua tärinälle ja iskuille altistuville tuotteille. Standardien mukaiset testit antavat tarkkaa tietoa tuotteen eri ominaisuuksista.

Kuva tärinätestauksesta läppärillä ja oheislaitteilla

Säätestaus

Tarjoamme nopeutettua säätestausta QUV-kaapissa sekä säätestausta ulkokentällä. Palvelujen avulla voimme selvittää tuotteen säärasituskestävyyden asiakkaan haluamalla tavalla.

Säätestauslaite esittelyssä

Vedenläpäisevyyden arviointi

Tekeekö yrityksenne pintakäsiteltyjä tuotteita, joiden tulee kestää kosteita sääolosuhteita? Tarjoamme tuotekehityksen tueksi palvelua, jonka avulla voi arvioida pintakäsittelyaineen vedenläpäisevyyden.

Asiantuntija tarkastelee materiaalitutkimusta tietokoneella

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä

Jani Rättyä

Palvelupäällikkö