Tietoa hakijalle

Miten ammattikorkeakouluopintoihin haetaan? Onko mahdollista vaihtaa ammattikorkeakoulua? Näiltä sivuilta löydät vastaukset näihin kysymyksiin sekä muuta yleistä tietoa hakemisesta tutkintoon johtavaan koulutukseen. Huomaa, että varsinaiset hakuohjeet löydät aina kyseisen koulutuksen sivulta.

Opiskelijavalinta

Tutustu eri opiskelijavalinnan tapoihimme.

Hakukelpoisuus

Tarkista, mitä kriteereitä AMK- ja YAMK-koulutukseen hakemiseen liittyy.

Hakeminen siirto-opiskelijaksi

Siirtohaun aikana voit hakea siirtoa meille Centriaan toisesta suomalaisesta korkeakoulusta. Voit hakea siirtoa myös Centrian sisällä koulutusohjelmien välillä.

Hakeminen avoimen ammattikorkeakoulun väyläopinnoilla

Avoimessa ammattikorkeakoulussa opintoja suorittaneet voivat hakea avoimen ammattikorkeakoulun väylän kautta tutkinto-opiskelijaksi opintojensa perusteella ilman valtakunnalliseen yhteishakuun osallistumista.

Hakeminen keskeneräisellä tutkinnolla

Jos olet opiskellut meillä tai jossakin toisessa ammattikorkeakoulussa Suomessa, mutta tutkinto on jäänyt kesken, voit hakea uudelleen opiskelijaksi samaan tai vastaavaan koulutukseen tutkinnon loppuun suorittamiseksi..

Opiskelumuodot

Opinnot Centriassa toteutetaan päivä- tai monimuotototeutuksena.

Opiskelupaikan vastaanottaminen ja lukukaudelle ilmoittautuminen

Muista ottaa opiskelupaikka vastaan ja ilmoittautua lukuvuodelle.

Onko sinulla kysyttävää hakemiseen tai meillä opiskeluun liittyen?

Hakijapalvelumme eli Maria, Kati ja Sini auttavat sinua kaikissa meille hakeutumiseen liittyvissä kysymyksissä. Voit olla yhteydessä Hakijapalveluihimme sähköpostitse, puhelimitse tai WhatsApp-viestillä.