Siirry sisältöön
Kuva puulistojen pintakäsittelystä

Tuotannon ja prosessien kehittämispalvelut

Tuotannon ja prosessien kehittämispalvelumme tukevat teollisuuden, palvelualojen ja julkisen sektorin toimintaa.

Laatua, turvallisuutta ja tehokkuutta

Kaikkia toimialoja yhdistäviä teemoja prosessien kehittämisessä ovat laatu, turvallisuus ja toiminnan tehokkuus. Autamme näiden kehittämisessä muun muassa laatujärjestelmiin, tieto- ja toiminnanohjausjärjestelmiin tai vaatimuksenmukaisuuden osoittamiseen liittyvillä palveluilla.

Teollisuuden ja palvelualojen toimijoita palvelemme tuotantoprosessien ja -teknologioiden kehittämisellä ja soveltamisella uusiin käyttökohteisiin. Palveluvalikoimastamme löytyy useita mittaus- ja testaus- sekä simulointituotteita tuotantoprosessien toimivuuden varmistamiseen ja kehittämiseen.

Tutustu tuotannon ja prosessien kehittämispalveluihin

Centria Lean

Prosessien tehostuspalvelu tuotannollisille yrityksille. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat tuotannolliset yritykset, joilla on tarve parantaa yrityksen kannattavuutta ja kilpailukykyä.

Kuvassa Centrian nesteytysyksikkö.

CHEMPLANT – Koetehdas

Koetehdaspalvelut kattavat kemianteollisuuden prosessikehityksen laboratoriomittakaavasta pilot-mittakaavaan, sisältäen tutkimukset esiselvityksistä lähtien.

Kuvassa iso kemian koetehdas Chemplant

Pintakäsittelyaineiden linjakoeajot

Linjakoeajoissa asiakas voi testata ja vertailla eri pintakäsittelyaineiden soveltuvuutta omille tuotteilleen Centrian teollisuusmittakaavan pintakäsittelylinjalla laboratorio-olosuhteissa.

Kuvassa pintakäsittelyelementtiä siirretään

Pintakäsittelyprosessin mittaus

Puualan yrityksille suunnattu mittauspalvelu, joka varmentaa uuden pintakäsittelylinjan toimivuuden tai vastaavasti tehostaa jo olemassa olevaa pintakäsittelyprosessia.

Kuvassa ruiskumaalausta

Pinottavuuden testaaminen

Tuotekehityksenne tueksi Centria tarjoaa pintakäsittelyaineiden pinottavuustestejä. Palvelumme avulla selviävät maalienne ja lakkojenne pinottavuusominaisuudet.

Kuvassa puun palaa punnitaan

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä

Jani Rättyä

Palvelupäällikkö