Siirry sisältöön

Opiskelijalle

Opiskelijan osiosta löydät tietoja ja ohjeita, joita tarvitset opintojen alusta valmistumiseen ja työelämään siirtymiseen saakka. Opiskelijan työvälineistä löydät opiskelussa tarvitsemasi työvälineet, kuten itsLearningin ja Pepin sekä ohjeita eri digityövälineiden käyttöön.

Opiskelijoita haalarit päällä Chydeniuksen puistossa
Opiskelijalähettiläitä Studia-messuilla

Hae opiskelijalähettilääksi!

Kiinnostaako opiskelijalähettilästoiminta huipussa porukassa? Etsimme opiskelijalähettiläitä lukuvuodeksi 2024–2025!

Haluatko olla mukana järjestämässä tapahtumia? Palatko halusta päästä kertomaan omasta alastasi toisen asteen opiskelijoille vai ovatko somesisällöt enemmän oma juttusi? Opiskelijalähettilään tehtävä muotoutuu osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan.

Opiskelijan opas

Haluamme, että opiskelijamme viihtyvät ja opiskelu on sujuvaa. Tämä edellyttää, että opiskelussa tarvitsemasi tiedot ovat helposti saatavilla. Täältä löydät vastaukset moniin kysymyksiin!

Opiskelijan oppaaseen

Uudelle opiskelijalle

Tervetuloa opiskelijaksi meille! Tutustu uuden opiskelijan ohjeisiin.

Tietoa uudelle opiskelijalle
Neljä opiskeljiaa kuvattuna Kokkolan keskustassa

Valmistuminen ja työelämä

Tavoitteemme on, että valmistumiseen mennessä opiskelija löytää oman alansa työpaikan. AMK-tutkinnon jälkeen opintoja on myös mahdollista jatkaa.

Valmistuminen ja työelämä

Opiskelijan työvälineet

Opiskelussa tarvitsemasi työvälineet ja ohjeet niiden käyttämiseen on koottu tänne. Pääset muun muassa Peppiin, itslearningiin, saat selville, mikä on Tuudo ja löydät myös ohjeet esimerkiksi verkkotenttien suorittamiseen.

Opiskelijan työvälineet
Opiskelijoita työskentelee läppäreillä ryhmätyötilassa

OPISKELIJAN UUTISET

Valinnaiset kieliopinnot 2024–2025

Ilmoittautuminen ensi lukuvuoden valinnaisille kielten ja viestinnän opintojaksoille on auki! Alle on koottu valinnaiset kielten ja viestinnän opintojaksot sekä tietoa muista kieli- ja viestintäopinnoista. Löydät opintojakson Pepistä joko alla olevalla opintojaksokoodilla tai opintojakson nimellä.

Lukuvuoden päätösjuhla

Kutsumme kaikki kevään 2024 aikana Centria-ammattikorkeakoulusta valmistuneet opiskelijamme ja heidän läheisensä lukuvuoden päätösjuhlaan 7.6.2024. Kutsumme myös Centrian alumnit mukaan juhlaan. Lämpimästi tervetuloa!