Siirry sisältöön

Opiskelijalle

Opiskelijan osiosta löydät tietoja ja ohjeita, joita tarvitset opintojen alusta valmistumiseen ja työelämään siirtymiseen saakka. Opiskelijan työvälineistä löydät opiskelussa tarvitsemasi työvälineet, kuten itsLearningin, Peppin sekä ohjeita eri digityövälineiden käyttöön.

Opiskelijan työvälineet

Opiskelussa tarvitsemasi työvälineet ja ohjeet niiden käyttämiseen on koottu tänne. Pääset muun muassa Peppiin, itslearningiin, saat selville, mikä on Tuudo ja löydät myös ohjeet esimerkiksi verkkotenttien suorittamiseen.

Opiskelijan työkalut

Uudelle opiskelijalle

Tervetuloa opiskelijaksi meille! Tutustu uuden opiskelijan ohjeisiin.

Tietoa uudelle opiskelijalle

Opiskelijan opas

Haluamme, että opiskelijamme viihtyvät ja opiskelu on sujuvaa. Tämä edellyttää, että opiskelussa tarvitsemasi tiedot ovat helposti saatavilla. Täältä löydät vastaukset moniin kysymyksiin!

Opiskelijan oppaaseen

Valmistuminen ja työelämä

Tavoitteemme on, että valmistumiseen mennessä opiskelija löytää oman alansa työpaikan. AMK-tutkinnon jälkeen opintoja on myös mahdollista jatkaa.

Valmistuminen ja työelämä

OPISKELIJAN UUTISET

Opintotoimiston aukiolo kesällä 2022

16.5.2022-14.8.2022 Talonpojankadun kampuksen opintotoimisto palvelee sähköisesti ja toimistossa paikan päällä vain ajanvarauksella.

Kesäkoulu

Onko sinulla jäänyt tehtäviä palauttamatta opintojaksoille? Voit osallistua Kesäkouluun 16.5-3.6.2022 välisenä aikana, jossa sinulla on opettaja auttamassa tehtävien loppuun saattamisessa.