Opiskelijalle

Opiskelijan osiosta löydät tietoja ja ohjeita, joita tarvitset opintojen alusta valmistumiseen ja työelämään siirtymiseen saakka. Opiskelijan työvälineistä löydät opiskelussa tarvitsemasi työvälineet, kuten itsLearningin ja Pepin sekä ohjeita eri digityövälineiden käyttöön.

Opiskelijalähettiläitä Studia-messuilla

Hae opiskelijalähettilääksi!

Kiinnostaako opiskelijalähettilästoiminta huipussa porukassa? Etsimme opiskelijalähettiläitä lukuvuodeksi 2022–2023!

Opiskelijalähettiläillä on tärkeä rooli Centrian hakijamarkkinoinnissa. Opiskelijalähettiläät vierailevat 2. asteen oppilaitoksissa kertomassa Centriasta ja opiskelusta ja edustavat Centriaa messuilla ja muissa tapahtumissa.

Opiskelijan työvälineet

Opiskelussa tarvitsemasi työvälineet ja ohjeet niiden käyttämiseen on koottu tänne. Pääset muun muassa Peppiin, itslearningiin, saat selville, mikä on Tuudo ja löydät myös ohjeet esimerkiksi verkkotenttien suorittamiseen.

Opiskelijan työvälineet

Uudelle opiskelijalle

Tervetuloa opiskelijaksi meille! Tutustu uuden opiskelijan ohjeisiin.

Tietoa uudelle opiskelijalle

Opiskelijan opas

Haluamme, että opiskelijamme viihtyvät ja opiskelu on sujuvaa. Tämä edellyttää, että opiskelussa tarvitsemasi tiedot ovat helposti saatavilla. Täältä löydät vastaukset moniin kysymyksiin!

Opiskelijan oppaaseen

Valmistuminen ja työelämä

Tavoitteemme on, että valmistumiseen mennessä opiskelija löytää oman alansa työpaikan. AMK-tutkinnon jälkeen opintoja on myös mahdollista jatkaa.

Valmistuminen ja työelämä

OPISKELIJAN UUTISET

Ylimääräinen haku vaihto-opiskeluun käynnistyy

Centrian yli 100 yhteistyökorkeakoulua ympäri maailmaa tarjoavat mahtavia opiskelumahdollisuuksia eri koulutusohjelmien opiskelijoille. Nyt alkavassa ylimääräisessä haussa opiskelu alkaa kevätlukukaudella 2023.