Opiskelijan opas

Haluamme, että opiskelijamme viihtyvät ja opiskelu on sujuvaa. Tämä edellyttää, että opiskelussa tarvitsemasi tiedot ovat helposti saatavilla. Täältä löydät vastaukset moniin kysymyksiin!

Lukuvuoden aikataulu ja ilmoittautuminen

Tietoa lukuvuoden aikataulusta ja tärkeistä päivämääristä, ilmoittautumisesta lukuvuodelle ja opiskeluoikeudesta.

Opintojen sisältö

Opintosi Centriassa koostuvat pakollisista opinnoista, vapaavalintaisista opinnoista ja harjoitteluista. Opintojen loppuvaiheessa tehdään opinnäytetyö ja kypsyysnäyte.

Opiskelijan hyvinvointi ja voimavarat

Centriassa panostetaan opiskelijoiden hyvinvointiin, jotta voit keskittää voimavarasi opintoihin parhaalla mahdollisella tavalla.

Opintojen ohjaus ja tuki

Centriassa opiskelijan tukena ovat muun muassa opinto-ohjaajat, opiskelijapalvelut sekä tutorit.

Opiskelu- ja uraohjaus

Tavoitteemme on tukea opiskelijoiden yleisten sekä ammatillisten työelämätaitojen kehittymistä vastaamaan tämän päivän työelämän vaatimuksia.

Opiskelijaliikkuvuus

Olemme Suomen kansainvälisimpiä korkeakouluja. Meillä on noin 130 yhteistyökorkeakoulua ympäri maailmaa, joihin voi hakea vaihtoihin.

Kampukset

Kampustemme oppimisympäristöt ovat monimuotoisia ja muuntuvia. Avoimessa, yhteisöllisessä ja kansainvälisessä ilmapiirissä opiskelijat ja henkilöstö kohtaavat toisensa.

Kampukset

Opiskelijan etuudet

Opintotuen tarkoituksena on turvata opiskeluaikainen toimeentulo. Opintotuen myöntämisen edellytyksinä ovat päätoiminen opiskelu, opintojen riittävä edistyminen ja taloudellisen tuen tarve.

Opiskelijan etuudet

OPISKELIJAN UUTISET

Opintotoimiston aukiolo kesällä 2022

16.5.2022-14.8.2022 Talonpojankadun kampuksen opintotoimisto palvelee sähköisesti ja toimistossa paikan päällä vain ajanvarauksella.

Kesäkoulu

Onko sinulla jäänyt tehtäviä palauttamatta opintojaksoille? Voit osallistua Kesäkouluun 16.5-3.6.2022 välisenä aikana, jossa sinulla on opettaja auttamassa tehtävien loppuun saattamisessa.