Siirry sisältöön
Opettajia Digipedagogiikan seminaarissa 23.3.2023.

Yrittäjyys ja hyvinvointi

Olemme oikea kumppani, jos yrityksesi tai organisaatiosi kaipaa uusia toimintamalleja ja luovia kehittämismenetelmiä. Hankkeittemme kautta saat opiskelijana oivan mahdollisuuden käytännön työelämäkontakteihin lopputöiden ja harjoittelun avulla.

Tiimistämme

Tutkimus- ja kehitystoimintamme keskittyy seuraaviin painopistealueisiin:

Tutkimuksen ja kehityksen lähtökohtana ovat yritysten, kuntien, opiskelijoiden tai potilaiden tarpeet ja toiveet. Erikoisosaamistamme ovat mm. liiketoiminnan kehittäminen, yrittäjyyskasvatus, kolmannen sektorin kehittäminen, palvelumuotoilu, Green Care, kulttuurihyvinvointi ja hyvinvointiteknologia.

Tiimissämme työskentelee TKI-asiantuntijoiden lisäksi liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan, kielten, musiikin ja yhteisöpedagogiikan opettajia. Kehittämistyötä tehdään kotimaisissa ja kansainvälisissä hankkeissa sekä palveluiden ja koulutusten muodossa. Kehittämisympäristöihimme kuuluvat mm. palvelumuotoilun simulaatiolaboratorio SILMU, myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen keskittynyt Myynnin Foorumi sekä mikroyritysten kehittämisyhteisö Allegro Ink.


Tutkimusryhmät


Kehitysympäristöt

Virtuaalitodellisuutta kuntoutuksessa

Centria HealthLab

Centria HealthLab on Keski-Pohjanmaalla toimiva yrityksiä sekä sote-alan toimijoita yhdistävä ja palveleva terveysteknologian tuotteiden innovaatio-, demonstraatio-, kehitys- ja koulutusympäristö.

Makerspace tila

Centria Makerspace

Centria-ammattikorkeakoulun Makerspace on monialainen luova tila, jossa toteutetaan ja testataan ideoita sekä kokemuksia erilaisten prototyyppien ja palvelumuotoilun menetelmien avulla.

Ota yhteyttä

Johanna Jansson

TKI-päällikkö